Dostava

Dostava blaga
Blago, naročeno preko spletne trgovine, se odpremi v najkrajšem možnem času. Če je na zalogi v in je to možno , običajno še isti dan.
Blago se lahko prevzame  tudi osebno v naših poslovnih prostorih Koop trgovina d.o.o.,  Cesta bratov Cerjakov 43, 8250 Brežice po predhodnem dogovoru.
 
Strošek dostave
Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in se razlikuje glede na vrednost naročila.

Brezplačna dostava
Pri naročilu nad  80 € se strošek dostave ne zaračuna, kar pa je tudi razvidno iz spletne trgovine.
Nekateri artikli zagotavljajo brezplačno dostavo, kar je jasno označeno v katalogu trgovine. Določeni artikli kljub ceni niso brez stroškov dostave, kar pa je razvidno iz spletne trgovine in potrditve naročila.

Dostava kamorkoli
Dostavna služba pakete dostavlja na naslov, vnešen ob oddaji naročila. Preden je naročilo dokončno potrjeno in odpremljeno, nas lahko preko elektronske pošte ali telefona obvesti, spremembo dostavo na drug naslov. Razen, če bo to sporočilo prispelo prepozno, bomo poskrbeli, da bo želja upoštevana in da bo paket prišel na pravi naslov.
Ker dostavna služba artikle dostavlja znotraj delovnega časa, se lahko določi tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Če se ob nakupu za način plačila izbere gotovinsko plačilo ob dostavi, mora imeti prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine, v nasprotnem primeru dostavljalec paketa ne izda. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo dostavljalec izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju. Po potrebi bo dostavljajec telefonsko kontaktiral naročnika.

Znesek za odkupnino je enak znesku za plačilo, kateri je bil razviden ob naročilu.
 
Dobavni roki
Predviden rok dobave je 3-5 delovnih dni, če je izdelek na zalogi v podjetju Koop d.o.o., v nasprotnem primeru do 15- 60 dni, gre za povprečen čas, v katerem dobavitelj  dostavi blago do nas.

O morebitnih daljših dobavnih rokih  bomo preko elektronske pošte sproti obveščali. V primeru, da daljši dobavni rok ne ustreza, se to sporoči na henri@koop.si in artikel bomo odstranili iz naročila ali na željo kupca zamenjali z drugim.

Ko je naročenih več artiklov in je dobavni rok za nekatere daljši, je možno odposlati delno naročilo.

Pri delni dobavi bomo artikle, ki so na zalogi, poslali takoj, ostale pa, ko bodo na voljo. Strošek in cena dostave se ne spreminja. Za artikle, katere ne moremo dostaviti v nekem zglednem roku se lahko odpove ali počaka na možno dostavo. Naročnik in dobavitelj se sproti usklajujeta. V primeru neuspeha bo naročilo preklicano.